mnie najbardziej ta potrawa z ostatniego zdjęcia interesuje :diabelski_usmiech
Ściąga auto
Zwiń
X
-
wcześniej pisałem post na forum ze troszkę mi autem miota podczas jazdy jak bym w koleiny wjeżdżał ale chłopaki z forum podpowiedzieli żeby wymienić tylne wahacze i tył się uspokoił ale auto dalej jest nie stabilne i dzisiaj zauważyłem ze przy dodaniu gazu ściąga go na prawo a po odpuszczeniu tak jakby wracał ale trzeba kontrować kierownicą i to nie jest zbyt fajne.
[ Dodano: Sob 27 Gru, 14 19:09 ]
Zamieszczone przez boogooMoże któryś silentblock na wahaczu ....Seat Altea XL 2010r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SznurekPodjedz na stację diagnostyczna na szarpaka (koszt 20pln) i Ci sprawdzą zawieszenie, myślę że tuleje (przednie) przedniego wahacza mają dość
silentblock nazywany jest też tuleją gumową znajdującą się na wahaczuPozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Obie nr.1 na foto jest wciskana na prasie a nr.2 nasuwana i przykręcana.
nr.1 lemforder ok 35pln nr.2 meyle HD(wzmocniona) ok 90 zł
Tak jak mówiłem jak nie masz pojęcia podjedz na stację sprawdzić ewentualnie na warsztat.
Ja wcześniej pisałem o nr.1 ale to trzeba zweryfikować pod autem co u ciebie ma luz i jak wyglądają tuleje na odległość nie damy rady ocenić. :wink:
Komentarz
-
-
perkusista, teraz to jest takie 'pierdolenie o szopenie'
podjedź do dobrych magików od geometrii i będziesz wiedzieć co i jak masz do ogarnięciakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Tak jak wyżej piszą jedź do mgika.
Spróbuj podczas jazdy depnąć w gaz i przyspieszać jak ściąga w jedną, a po gwałtownym odjęciu gazu szarpnie w drugą/ściąga w drugą to pewnie wahacz (tuleje).
Sprawdź także mocowania amorów.
A jakbyś już znał odpowiedź to podziel się z innymi aby było na przyszłość...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
Komentarz